Добре дошли в сайта на Трудовец!

Електронен дневник
публикувана: 14.04.2015г. 17:50 | прочетена: 2190 | коментари: 0

     Уважаеми родители,
 
       От втория срок на учебната 2014/2015 г ОУ „Любен Каравелов“ – с. Трудовец, подновява системата „Електронен дневник“. 
 
     Тя има за цел да подобрява нивото на комуникация между учители, ученици и родители. Вие имате достъп до електронния бележник само на своето дете. В него се съдържа цялата информация за оценките, забележките и отсъствията на ученика, както и съобщения и мнения на учителите /лично за Вашето дете/. Системата ще Ви информира и за събитията в училище. 
 
     Достъп до електронния дневник: ou.trudovec.com или от интернет страницата на училището: trudovec.com>училище>електронен дневник
     Вход за електронния бележник на ученика: въвеждате ЕГН на Вашето дете, след което използвате бутона "Търси"                                             .
     С бутона „ВРЪЗКА С ДИРЕКТОРА“ може да комуникирате с директора на училището, а след като влезете в електронния бележник на Вашето дете с бутона „ВРЪЗКА С УЧИТЕЛИТЕ“, осъществявате контакт с учителите. С помощта на бутона „ИНФОРМАЦИЯ“ ще получавате информация от учителите /лично за Вас/.
 
     Уважаеми родители,
     Следете живота в училище, постоянно и своевременно се информирайте за резултатите и постиженията  от труда на Вашето дете.Споделяйте мнения, давайте предложения, защото по такъв начин ще допринесете за качествения учебно-възпитателен процес.
 « Назад

Коментари (0)

Добави коментар