Добре дошли в сайта на Трудовец!

История и материална база
публикувана: 08.12.2019г. 17:23 | прочетена: 762 | коментари: 4

ДГ „Здравец“  с. Трудовец е общинско детско заведение за отглеждане и възпитание на деца от яслена възраст до постъпването им в първи клас. Сградата на ДГ е открита през 1986г. и разполага с пет групи с капацитет 135 деца.

Днес в ДГ се възпитават и обучават деца в четири групи – една яслена и три градински. ДГ „Здравец“ с. Трудовец се разполага в двуетажна панелна сграда, публична общинска собственост.  През 2019г. е направен основен ремонт на цялата сграда. 

Помещенията са просторни, слънчеви, обзаведени с нови  мебели. Всяка група разполага със занималня, с нови дидактични шкафове и маси, спалня с нови легла, трапезария, офис и мокро помещение.

В сградата се намира изцяло ремонтиран кухненски блок със складови помещения, мед. кабинет, ресурсен кабинет, методичен кабинет, иновативна класна стая, в която се обучават бъдещите първокласници. Сградата на детската градина е  свързана с топла връзка с нов голям физкултурен салон.

Разполагаме в помещение, в което се провеждат интересни занимания по безопасно движение по пътищата. Дворът е просторен и оборудван с пясъчници, катерушки, люлки, пързалки и др. ДГ „Здравец“ е изцяло газифициране и отоплението е на газ.« Назад

Коментари (4)

  • 1

Добави коментар