Добре дошли в сайта на Трудовец!

Обръщение на кмета на Трудовец - Веселин Драганов
публикувана: 17.11.2015г. 17:55 | прочетена: 1655 | коментари: 12

     Скъпи приятели, благодаря Ви, че на 1ви Ноември ме подкрепихте за четвърти мандат, като кмет на с. Трудовец. Благодаря Ви, че оценихте по достойнство работата ми през годините назад.
     Искам, макар и мислено да Ви прегърна, защото през тези три мандата, както и на последните избори ми вярвахте, подкрепяхте ме, което ми даваше самочувствие и кураж. Няма да Ви предам и този път. Придобитите през тези три мандата лични контакти  и опит принадлежат на нашият красив Трудовец и ще отдам всичко от себе си да го направим по-красив и по-привлекателелно място за живеене. Затова още в началото на четвърти мандат искам да кажа най-важното: Винаги съм гледал на кметската длъжност, като много отговорна и нелека служба в полза на Трудовчани. Служба, свързана с точно определен срок, който Вие, жителите на Трудовец може да удължавате или прекратявате, Вие Трудовчани казахте своята дума и аз поемам кормилото за четвърти път.
 
   Скъпи приятели, 
   Уверявам Ви, че ще отдам цялата си енергия за Вас, за доброто на нашите деца, за Трудовец, така, че в края на мандата и тези, които не ме подкрепиха да дадат висока оценка за направеното през този период. 
     Всички заедно можем повече.
     Желая здраве на всички и успешен четвърти мандат.
КМЕТ: В. Драганов« Назад

Коментари (12)

  • 1
  • 2

Добави коментар