Добре дошли в сайта на Трудовец!

Опровержение от кмета на Трудовец
публикувана: 02.09.2015г. 17:58 | прочетена: 3482 | коментари: 51

 ОПРОВЕРЖЕНИЕ        
 
от Веселин Иванов  Драганов
Кмет на кметство с.Трудовец
по повод статията във вестник „Балканец” от петък 28.08.2015 г.
 
 
                Уважаема редакционна колегия на вестник „Балканец”,
 
На 28 август 2015 г. сте публикували статия във Вашия вестник със заглавие „Сградата  на кметство Трудовец чака ли новия си стопанин”?
Аз Ви отговарям веднага: Сградата си има стопанин и той ще продължи да я стопанисва. И ще ви кажа защо. Това не е мнението на трудовчани и младите хора на Трудовец. Изложеното в статията е мнение само на един човек, който го е било срам да си сложи името и това е кандидата на БСП за кмет на Трудовец, а Вашият вестник вероятно му е  станал медиен пиар. Една медия е с авторитет и просперираща  тогава, когато отразява нещата вярно и честно. Тази статия, без да е записано името на журналиста или този, който е подал информация, е направена така, че никой да не носи отговорност за лъжите в нея, които са 95%. 
И ще си послужа с факти : Мога да твърдя отговорно, че ритуалната зала в Трудовец се използва най- рационално в годините. За 2014 г. имаме проведени  6 сватбени тържества и това го знаят много хора.  Само не го знае информатора и редактора на статията, защото той не живее в Трудовец от 25 г. и  не се интересува от обществения живот, освен когато има за решаване на частни проблеми.
За 2015 г. до момента имаме проведени 4 тържества и едно предстои.
При нас са идвали да сключат граждански брак семейства от Правец и Ботевград, даже имаме тържества и на площада на открито по искане на младоженците от Ботевград.
Аз лично участвам в тържествата и мога да твърдя, че правим едни от най-добрите ритуали.
Относно надписа „Ритуална зала”, някой е откраднал 2 букви, като вероятно е мислил, че са медни. Но това за мен не е проблем. Това е отстранимо.
Относно площада. Да, подлежи на ремонт и той ще бъде извършен м.Септември и Октомври. Площадът е правен преди 30 г., нормално да е за ремонт.
Относно чешмата на  центъра. Чешмата и паметника са в чужд имот. Кметството е правило каквото трябва за ремонта му, но заради собствеността, е пречка да участваме в проект за ремонта му. Сега вече този имот е продаден на нов собственик от кооперацията и за чешмата и паметника той ще решава каква ще е тяхната съдба. Вода на чешмата има. Считам, че съм намерил верния път  и в  диалог  новият собственик  заяви, че района ще  придобие приятна за окото гледка. Искам да се обърна към опонента си.
Колега, карай по-достойно, не е даден старта на предизборната кампания. Приеми го като съвет от мен.
Ако искаш да получиш удовлетворение  и как работи кмета на Трудовец , виж пътя за Лозята, виж ул.”Беласица” и още много други обекти, които правят Трудовец водещо село. Това са нещата които се случват в Трудовец.
 
 Това съм аз, честен, работлив и иновативен и никога доносник и анонимник.
Кмет: Веселин Драганов
                                      
   
 « Назад

Коментари (51)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Добави коментар