Добре дошли в сайта на Трудовец!

Първи учебен ден в ОУ "Л. Каравелов" - Трудовец
публикувана: 15.09.2020г. 20:24 | прочетена: 1363 | коментари: 1

Тържественият 15 септември в Трудовец започна в 9:30 часа. Училищният двор бе изпълнен с ентусиазирани ученици, които заявяваха нетърпението си да бъдат в класната стая заедно с приятелите и учителите си. Развълнувани, най-отпред бяха подредени първокласниците.

По традиция, учениците посрещнаха знамето на училището, а под звуците на химна на България се издигна националния флаг.

Приветствие към учители и ученици поднесоха директорът на училището – г-жа Илияна Марчовска, Кметът на Трудовец – г-н Еленко Иванов,  представителят на Община Ботевград – г-жа Веселка Николова и представителят на родителите – г-жа Белмонда Петрова.

В изказването си г-н Иванов се обърна към родителите и ги прикани   да бъдат спокойни и да се доверят на учителите на техните деца. "Те /учителите/ доказаха, че са професионалисти с компетенции да работят както в реална, така и в електронна среда". Г-н Иванов поздрави директора на училището за създадените съвременни условия за провеждане на успешен учебен процес.

След първия училищен звънец за учебната 2020-2021 г, директорът на училището плисна вода пред първокласниците и те за първи път прекрачиха прага на родното училище.« Назад

Коментари (1)

  • 1

Добави коментар